Småskolen

View the embedded image gallery online at:
http://nakkeboelle.dk/opholdsstedet/smaskolen#sigProId31d706e278

 

Småskolen ved Nakkebølle Fjord blev godkendt af Fyns Amt i 2000 og sidst regodkendt af socialtilsyn midt i 2014. Siden start  har vi gjort os mange erfaringer. Vi har skabt traditioner, som er med til at gøre livet på opholdsstedet spændende og forudsigeligt.
Vi har erfaret, at de store flotte bygninger og den meget flotte park går vældig godt i spænd med den rummelighed, vi som personalegruppe repræsenterer.
Vi har også erfaringer nok til at vide, at når en ny ung flytter ind på Nakkebølle, betyder det flere års arbejde sammen med den unge, for at vi, når den tid kommer, kan sige farvel til et stolt ungt menneske på vej til og gerne i gang med at skabe sig den voksentilværelse, som vedkommende unge vil gå efter.
En tid med opture og nedture, tider hvor vi ikke trækker på samme hammel, tider hvor det er svært at komme overens, tider med konflikter men også masser af stunder med gode oplevelse, med fremgang, med nye erobrede vaner og med ny erobret viden. Stunder, hvor vi sammen kan se tilbage og dårligt nok forstå, hvordan livet så ud et par år tidligere.

Småskolen er godkendt  til 24 elever i alderen 12-26 år fordelt på følgende afdelinger. Priserne varierer efter intensiteten af den pædagogiske indsats.

 

Afdeling Skovhuset.  15 unge – drenge og piger – anbragt efter Servicelovens § 66.5 i alderen 12-18 år

Afdeling  Strandhuset.     7 unge voksne – anbragt efter Servicelovens § 107 i alderen  18-26 år         
                          
Intern udslusning.    3 pladser til elever, der er på vej mod egen bolig anbragt efter Servicelovens §66.5 eller Servicelovens §107.


Udover de 24 pladser på Nakkebølle yder vi pædagogisk støtte til unge i egen bolig